TBH
 
   
  Ontwerp en Aanleg van Tuinen

‘Tuinen Bureau Haren’ is geen hoveniersbedrijf, wel hebben we veel contacten met hoveniersbedrijven. Voor elk werk vinden we een gepecialieerde hovenier. ‘Tuinen Bureau Haren’ maakt samen met u een schetsontwerp, zoekt de meest geschikte (of goedkoopste) hovenier en begeleid de uitvoering. Voordeel van deze aanpak is dat u een expert inschakeld met verstand van zake heeft en alleen uw belang behartigd. Dit scheeld uiteindelijk aanzienlijk in prijs en kwaliteit van het geleverde werk!

TBH is een bedrijf dat naast grote opdrachtgevers als overheden ook veel werk verricht voor praticulieren. Het ontwerpen en coordineren van de aanleg van bijvoorbeeld tuinen, landgoederen en bedrijventerrienen zijn daar een sprekend voorbeelden van . Bij TBH werken uitsluitend groenexperts die in de praktijk hun kennis hebben opgedaan en u met raad en daat kunnen bijstaan.

Voor TBH is geen vraag is te gek! Mocht het voorkomen dat we niet direct antwoord hebben op uw vragen hebben, dan hebben we een uitgebreid netwerk aan groenexperts die ons kunnen bijstaan.